Meet the Alumni!

Meet the Alumni! este o conferință interactivă de tip Q&A, în cadrul căreia sunt invitați absolvenți remarcabili ai Universității Politehnica din București cu scopul de a împărtăși mai multe despre parcursul lor profesional, câteva secrete ce au stat în spatele succesului lor, dar și de a oferi câteva hint-uri celor pasionați de ceva mai mult decât simpla inginerie. Temele abordate sunt variate de la tehnologie, inovație și start-up, de la idee la produs, etc.

Scopul acestui eveniment este de a încuraja tinerele generații către o carieră în domeniul ales, oferindu-le o perspectivă asupra modului în care lucrurile se petrec pe piața muncii și informații cu privire la unele dintre opțiunile pe care le au în urma finalizării unei facultăți din cadrul UPB, prin prisma experiențelor speaker-ilor noștri.

Ești absolvent UPB și consideri că poți ajuta generațiile actuale cu experiența ta? Te așteptăm cu drag ca speaker! Sau ai un fost coleg în minte pe care ai dori să îl propui? Pentru amândouă variantele, te invităm să completezi formularul de mai jos! Mulțumim! 🙂
 
Loading

Ediția 1 – Invitați Răzvan Rughiniș și Daniel Rosner

Album Facebook

Ediția 2 – Elena Ovreiu & Alina Bădescu

Album Facebook

Ediția 3 – Invitați Iulian Juhasz și Ionuț Brînză

Album Facebook

Ediția 4 – Invitați Răzvan Crăciunescu și Cristian Pațachia

Vezi evenimentul înregistrat