Implică-te

Dacă dorești să îți extinzi rețeaua profesională, să interacționezi cu studenți sau alți absolvenți UPB sau să fii voluntar – te poți implica activ în comunitate, lucru ce îți poate aduce beneficii ție, companiei tale, colegilor tăi absolvenți și viitoarelor generații de ingineri ce vor părăsi băncile facultăților.

Există mai multe modalități de a susține universitatea, indiferent dacă alegi să acorzi din  timpul tău – ca mentor unui student sau ca speaker sau dacă alegi să acorzi un ajutor financiar – unui proiect universitar, unui student ce are probleme financiare, unui laborator sau facultății absolvite.

Oferă un Internship

Beneficiază de pasiunea studenților UPB pentru inginerie! Programele de internship oferă studenților șansa de a acumula experiență de muncă și de a beneficia de cunoștințele tale într-un mediu favorabil dezvoltării lor. Cine știe, poate așa îți vei cunoaște viitorii colegi!

Citește mai mult

Fii mentor!

Prin intermediul programelor de mentorat poți influența viitoarele generații. Știm că au fost momente în viața ta de student când ai avut nevoie de un sfat și ai apelat la colegii mai mari. Acum, tu ești “colegul mai mare” și fiind mentor vei ajuta studenții să înțeleagă oportunitățile și opțiunile academice, de carieră sau să le oferi sfaturi cu privire la anumite probleme.

Citește mai mult

Donează

Poți contribui la dotarea laboratoarelor sau dona bani pentru îmbunătățirea infrastructurii universității, să susții dezvoltarea proiectelor de cercetare și să oferi facilități excelente de învățare și predare.

Citește mai mult