Beneficii

După absolvirea unei facultăți din cadrul Universității Politehnica din București, devii Alumni UPB și te alături unei comunități globale de lideri și inovatori. Vrem să celebrăm realizările tale, să îți facilităm învățarea continuă și să îți oferim o serie de beneficii în cadrul comunității.

Creșterea rețelei profesionale

Vom începe cu motivul evident: susținerea și creșterea rețelei absolvenților UPB înseamnă creșterea rețelei tale profesionale. Comunitatea Alumni UPB este o rețea extinsă de contacte profesionale – toți cei cu care ai deja un lucru în comun. Dacă te îndrepți spre absolvire în câteva luni sau dacă tocmai ai terminat licența, aderarea la UPB Alumni Community este o modalitate bună de a explora noi oportunități, precum târguri de carieră, programe de mentorat sau evenimente destinate dezvoltării personale și profesionale. Ești absolvent cu “acte în regulă”? Nicio problemă; la orice vârstă poți avea nevoie de mentori, de schimbarea job-ului sau a domeniului de activitate, sau de un sfat de la un antreprenor cu mai multă experiență!

Construirea carierei

Ce își dorește Comunitatea Alumni UPB? Să își susțină absolvenții în dezvoltarea carierei și să contribuie la succesul acestora. Indiferent dacă îți dorești o schimbare de carieră sau ești în căutare de noi angajați pentru propria companie, noi te putem ajuta. Facilitățile de care poți beneficia sunt diverse și te pot ajuta în maximizarea potențialului tău de câștig. Acestea pot fi orice: de la târgurile de job-uri, accesul la oferte de muncă sau promovarea acestora în rândul absolvenților, workshop-uri și resursele online pentru absolvenții ce își doresc un loc de muncă.

Accesul la evenimente (Networking)

Niciodată nu știi cu cine te-ai putea întâlni la evenimentele destinate absolvenților UPB – următorul tău partener de afaceri, un viitor mentor sau chiar un prieten. Poți participa la evenimentele organizate de noi sau de partenerii noștri, să ni te alături pe Platforma UPB Alumni Community pentru a construi relații pe termen lung. Fii deschis oportunităților, spune “Da” invitației noastre și vezi ce se întâmplă mai departe!
Nu uita: noi evenimente sunt adăugate în calendarul nostru în mod regulat!

Reuniuni ale absolvenților

Organizarea unei reuniuni este o altă modalitate prin care te poți reconecta cu foștii tăi colegi sau oportunitatea prin care poți cunoaște alți absolvenți UPB cu care împărtășești aceleași pasiuni. Un vechi coleg poate deveni oricând un mentor sau un partener de afaceri.

Întrucât ne dorim să fim aproape de tine, să venim în întâmpinarea nevoilor tale, dorim să îți adresăm câteva întrebări scurte despre așteptările tale de la Comunitatea Alumni UPB și despre ce ți-ai dori să beneficiezi prin intermediului UPB Alumni Card ce urmează a fi lansat.

ACCESEAZĂ AICI