Platforma Alumni UPB

Platforma UPB Alumni Community este o platformă de socializare cu circuit închis concepută pentru a ajuta absolvenții din întreaga lume să se conecteze între ei. În calitate de membru poți căuta alți absolvenți prin intermediul directorului, posta și căuta job-uri, postați evenimente și fotografii și împărtășiți informații profesionale.

Prin intermediul portalului, ai posibilitatea de a te reconecta cu foștii colegi de facultate, dar și oportunitatea de a utiliza mediul de încredere al absolvenților Universității Politehnica din București pentru a îți extinde rețeaua profesională. Prin integrarea deplină cu rețelele de socializare și prin cultivarea unei mentalități de ajutorare și reîntoarcere în mediul universitar prin sfaturi, expertiză, vei fi uimit de cât de vibrantă este Comunitatea Alumni UPB!

Înregistrează-te pe platformă, regăsește-ți sau invită-ți colegii, căută sau postează noi joburi, evenimente și conexiuni în companii, ajută proaspeții absolvenți sau cere ajutorul colegilor, ajută universitatea cu experiența și expertiza ta.

 

Înregistrare

Vizitează Platforma UPB Alumni Community. Nu este nevoie să îți configurezi un alt profil online – poți alege să te înregistrezi cu profilul Linkedin, Facebook (ceea ce îți permite să populezi automat profilul tău) sau cu adresa de e-mail. Întrucât fiecare membru este complet verificat și căutat în baza de date a absolvenților, știi că vorbești doar cu absolvenți sau studenți UPB.