Studenți

Cei 4 ani de facultate reprezintă oportunitatea fantastică de a te dezvolta prin voluntariat, sport, activități multiple, de a lega prietenii și de a pune bazele viitoarei cariere profesionale.  Dar ce se întâmplă după ce absolvi facultatea? Cum poți menține legătura cu universitatea, cu foștii colegi, având totuși oportunitatea de a îți extinde rețeaua profesională?


Comunitatea Alumni UPB – UPB Alumni Community este răspunsul tuturor întrebărilor și nevoilor tale ca și absolvent al universității! Suntem o echipă tânără, entuziastă, a cărei misiune este de a stabili o legătură strânsă între Universitatea POLITEHNICA din București și absolvenții săi (actuali și viitori). Ne dorim să fim aproape de studenți și absolvenți, organizăm evenimente prin care să facilităm discuțiile între studenți și absolvenți, mese rotunde pentru a integra feedback-ul pieței muncii în acțiunile zilnice ale universității, evoluând permanent și monitorizând gradul de angajabilitate al absolvenților UPB.

Ești încă student UPB? Știm că vrei să te pregătești din timp pentru momentul în care vei fi nevoit să alegi cea mai potrivită cale din călătoria ta profesională. Dorim să te ajutăm acum, la început de drum, de aceea te așteptăm pe platforma UPB Alumni Community pentru a fi mentorat de Alumni ce îți vor împărtăși experiențele lor și îți vor oferi sfaturi. Și în plus, vei pune bazele rețelei tale profesionale.