Chestionar Angajabilitate 2021

Felicitări că ai finalizat actualul ciclu de studii și îți urăm succes la susținerea tezei! Pentru pregătirea dosarului de înscriere la examenul de finalizare a studiilor, trebuie să completezi un Chestionar privind Angajabilitatea. Dorim să te anunțăm că răspunsurile tale nu vor fi divulgate. Îți dorim mult succes și pentru că în scurt timp vei fi Alumni, te invităm să îți faci cont pe platforma UPB Alumni Community – https://upbcomunitatealumni.ro

 

Pașii necesari completării sunt următorii: 

1) Completează cu atenție toate câmpurile formularului de mai jos (toate întrebările sunt obligatorii; dacă nu ești angajat/ă poți pune “-” la numele angajatorului) 

2) După ce ai finalizat completarea, apasă butonul Submit

3) Pe adresa de email furnizată vei primi automat dovada datată care certifică completarea chestionarului de angajabilitate. Anexează documentul generat dosarului tău necesar înscrierii pentru examenul de finalizare a studiilor (conform instrucțiunilor furnizate de facultatea din care faci parte). 

ATENȚIE – necompletarea chestionarului de angajabilitate va duce la respingerea dosarului de susținere a examenul de finalizare a studiilor.

Loading