Chestionar Absolventi UPB

Comunitatea de Absolvenți UPB (UPB Alumni Community) are ca scop principal consolidarea relației dintre absolvenți și universitate, crescând astfel gradul de implicare al acestora în activitățile desfășurate de Universitatea POLITEHNICA din București. Ai posibilitatea de a te reconecta cu foștii colegi de facultate, dar și oportunitatea de a utiliza mediul de încredere al absolvenților UPB pentru a îți extinde rețeaua profesională. 

Ne dorim ca prin acest formular să aflăm mai multe despre dorințele și nevoile tale în ceea ce privește Comunitatea de Absolvenți UPB, pentru a ne putea ajuta să o dezvoltăm cât mai armonios și aproape de așteptările tale. 

De asemenea, pentru a putea beneficia de toate oportunitățile oferite de Comunitatea de Absolvenți UPB te invităm să te înregistrezi pe platforma UPB Alumni Community (https://upbcomunitatealumni.com/

Universitatea POLITEHNICA din București este înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub nr. 3291. Completarea prezentului formular reprezintă acordul tău pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, exclusiv în scopul consolidării Comunității Absolvenților UPB. 

Timpul de completare este de aproximativ 5 minute. 

Loading