Ștefan Slavnicu

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Promoția 1999

Ștefan Slavnicu a absolvit Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, din cadrul Universității POLITEHNICA din București, iar acum este Chief Technology Officer în cadrul Orange Belgium.

Cariera sa la Orange România a început la scurt timp după ce a finalizat prima promoție a programului Orange Educational Program. De-a lungul carierei sale în Orange, a avut diverse roluri și a coordonat mai multe echipe și proiecte cu impact semnificativ, ajungând ca în anul 2014 să fie numit Chief Technology Officer.

Ștefan a avut un rol cheie în consolidarea poziției companiei ca lider al pieței locale de telecomunicații mobile, cu cea mai extinsă rețea 4G din țară. Totodată, împreună cu echipa sa, el a jucat un rol esenţial în dezvoltarea şi menţinerea unei reţele performante, confirmată ca fiind cea mai bună în această categorie de către auditori independenți.

În timpul mandatului său, Ștefan a condus o serie de programe importante de transformare strategică și operațională a rețelelor împreună cu echipa sa și a adus în premieră pe piața românească noi tehnologii precum 4G +, VoLTE și VoWiFi.

Începând cu septembrie 2018, Ștefan Slavnicu a preluat funcția de Chief Technology Officer în cadrul Orange Belgia, unul dintre principalii operatori de telefonie pe această piață.